Navigatie

BESTELLEN

Op deze pagina vind je alle informatie betreffende het plaatsen en afronden van een bestelling. Klik één van de knoppen hieronder aan om meer te weten te komen over het onderwerp.

Bestellen kan op de volgende manier:

Stap 1

 1. Voeg de artikelen toe aan jouw winkelwagen.
 2. Kies jouw Betaalwijze uit en maak een keuze voor Versturen binnen.
 3. Klik daarna op Doorgaan met bestellen onderaan de pagina.

Stap 2

 1. Log in of, indien je nog geen account heeft, maak een account aan of geef aan dat je verder wenst te gaan zonder een account aan te maken.
 2. Na het inloggen klik je op Doorgaan met bestellen onderaan de pagina.
 3. Indien je verder gaat zonder account aan te maken vul je jouw gegevens in en klik je vervolgens op Bestelling afronden onderaan de pagina.

Stap 3

 1. Controleer jouw gegevens & vink de algemene voorwaarden aan.
 2. Door op Kopen te klikken plaatst en bevestigd je jouw bestelling.

Stap 4

 1. Je ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres.
  Mocht je geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan gelijk naar info@xs-eries4men.nl
 • Jouw bestelling komt bij ons binnen zodra je op de “Bestelling kopen”-knop drukt, onderaan de controlepagina van uw bestelling. Als je alle instructies goed opvolgt, krijg je onmiddellijk een bevestiging van jouw bestelling.
 • Jouw bestelling wordt door XS-eries4men pas in behandeling genomen op het moment dat jouw betaling is ontvangen (dit gebeurt het snelst wanneer je betaalt via iDeal, Creditcard, AfterPay of PayPal). Wanneer jouw betaling is ontvangen, krijg je hier per e-mail een bericht van.
 • Na ontvangst van jouw bestelling en de daarbij behorende betaling zal XS-eries4men direct voor jou gaan werken aan een snelle en correcte afhandeling van jouw bestelling. Eerst zal worden gekeken of wij alle artikelen uit jouw order uit de voorraad van de webwinkel kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is zal contact worden gezocht met de importeur of fabrikant van het artikel dat voor jou moet worden besteld. Wanneer duidelijk blijkt dat de indicatieve levertijd op de website niet gehaald wordt, zal contact met je worden gezocht en gevraagd of uitstel van levering mogelijk is.
 • Als jouw bestelling compleet is, wordt deze verzonden naar het door jou gekozen verzendadres. Jouw bestelling wordt zorgvuldig verpakt met beschermende materialen en goede verpakkingen. 
 • Bestellingen die buiten Nederland dienen te worden bezorgd, kunnen een dag/enkele dagen later bezorgd worden, i.v.m. andere voorwaarden buitenlandse postbezorgingsbedrijven.
   
 • Wij verwerken en verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag.
  Wanneer je een bestelling plaatst op vrijdag na 16.00 uur of op een zaterdag/zondag, kunnen wij jouw bestelling pas op zijn vroegst op maandag verzenden.
   
 • Alle prijzen op XS-eries4men zijn inclusief 21% BTW. Er is een wettelijke verplichting om de BTW apart te vermelden.
  De BTW is echter al inbegrepen bij het bedrag dat vermeld staat bij de producten op de site, dit hoef je er niet bij op te tellen.

 

© 2016 - 2019 XS4M - XS-eries4men | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel