Navigatie

BESTELLEN

Op deze pagina vind je alle informatie betreffende het plaatsen en afronden van een bestelling. Klik één van de knoppen hieronder aan om meer te weten te komen over het onderwerp.

XS-eries4men biedt je een 100% veilige betaalomgeving via een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

U kunt binnen Nederland kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Betaling via iDeal
Betaling via Creditcards
Betaling via Paypal
Betaling via Achteraf Betalen
Betaling bij afhalen

Betalingen vanuit België of Duitsland

Komt u uit België of Duitsland? Dan kunt u kiezen uit één van onderstaande betaalmethodes. Alle online betaalmogelijkheden worden afgehandeld door onze betaalprovider Klarna. Let op: Klarna is eenn slim betaalsysteem, wat inhoudt dat Klarna bepaalde betaalmethodes wel of niet toont, afhankelijk van waar u woont en uw kredietwaardigheid. Het kan dus voorkomen dat één of meerdere van de onderstaande betaalmethodes niet getoont wordt. U betaalt via een beveiligde verbinding. De volgende betaalmethodes zijn normaal gesproken beschikbaar:

Betaling via Creditcards
Betaling via SofortBanking
Betaling via Paypal
Betaling via SEPA / Direct Debit


Betaling via iDeal

XS-eries4men.nl maakt gebruik van iDEAL in samenwerking met payment provider Klarna. U kunt dus zeker zijn van een veilige en snelle afhandeling van uw betaling.

Door gebruik te maken van iDeal, de meest gebruikte online betalingsmethode van Nederland, betaald u in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Zo loopt u geen risico en kunt u gemakkelijk uw online betalingen verrichten. De betaling via iDeal verloopt via Klarna.

U plaatst een bestelling bij XS-eries4men.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via Klarna met iDeal wilt betalen. Klik dan op de Klarna-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en XS-eries4men.nl wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Betaling via Creditcards

Kiest u voor betalen met creditcard (Visa, Mastercard, Maestro)? Dan zorgt onze betaalprovider Klarna voor een correcte afhandeling met uw creditcardorganisatie. U voert uw creditcardgegevens in, in een beveiligde omgeving.

Wanneer u betaald met een creditcard (Maestro, Mastercard, Visa) betaald u veilig en snel via Klarna. Via Maestro kunt u uw bestellingen eenvoudig via internetbankieren betalen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Indien u kiest voor een betaling met Mastercard of Visa creditcard, kiest u na het plaatsen van uw bestelling voor de betaalmethode Klarna. Er opent zich een pagina waarin u de Visa of MasterCard betaalmethode selecteert. Vervolgens dient u het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Betaling via SofortBanking

Nadat u voor de betaalmethode SofortBanking heeft gekozen, wordt u vanuit de kassa direct doorgestuurd naar de SofortBanking pagina. U kunt nu uw land en bank selecteren, waarna u in de beveiligde betaalomgeving van SofortBanking terecht komt. Nu kunt u zich aanmelden met uw inloggegevens voor internetbankieren. Deze worden gecodeerd overgedragen aan uw bank. Vervolgens wordt u gevraagd naar de bevestigingscode voor het ondertekenen en uitvoeren van de overschrijving. Deze code verkrijgt u zoals gewoonlijk via uw kaartlezer of uw bank. Wanneer de betaling door u geautoriseerd is, ontvangen wij direct een transactiebevestiging, zodat wij de bestelling voor u kunnen verwerken.

Controleer hier of SofortBanking ook via uw bank mogelijk is.


Betaling via Paypal

Bij XS-eries4men.nl betalen alle klanten gratis met Paypal. Deze veilige elektronische betaalmethode wordt veelgebruikt en is dan ook zeer handig in gebruik. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord en hoeft geen saldo aan te houden. Wanneer u geen saldo meer heeft op uw Paypal account zal Paypal het verschuldigde bedrag automatisch van uw aangekoppelde bankrekening afschrijven. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal.


Betaling via Achteraf Betalen

Klarna voert voor XS-eries4men.nl het volledige proces voor achteraf betalen uit. Dit houdt in dat u binnen enkele dagen na het plaatsen van uw bestelling een digitale acceptgiro ontvangt van Klarna via e-mail, waarmee u uw bestelling binnen 14 dagen kunt betalen.

Voor uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit ter goedkeuring. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Indien het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om achteraf te betalen via Klarna, dan zal deze optie niet beschikbaar zijn bij het afrekenen. Indien dit het geval is en u hier vragen over hebt, kunt u het beste contact opnemen met Klarna zelf.

U kunt met vragen hierover rechtstreeks contact met Klarna opnemen. Wij kunnen hierin helaas niets voor u betekenen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Klarna. 

 

© 2016 - 2019 XS4M - XS-eries4men | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel