Navigatie

BESTELLEN

Op deze pagina vind je alle informatie betreffende het plaatsen en afronden van een bestelling. Klik één van de knoppen hieronder aan om meer te weten te komen over het onderwerp.

Alle zendingen worden door ons verstuurd met PostNL. Wanneer wij jouw aangetekende bestelling hebben aangeboden bij PostNL ontvang je van ons een Track en Trace code per e-mail. Je kunt jouw zending vervolgens volgen via Track & Trace van PostNL. Alle per reguliere post verstuurde zendingen kunnen niet door jou of ons worden gevolgd.

PostNL / Reguliere post t.w.v. € 1,99

 • Bij verzending met reguliere post betaal je bij een bestelling onder de € 20,- verzendkosten.
  Wij sturen jouw bestelling in een luchtkussen envelop of als pakketje/brievenbus doosje
  (afhankelijk van de maat) met de reguliere post (postzegel).
 • Is jouw bestelling niet of beschadigd aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op
  +31 (0)546-842083 of via e-mail info@xs-eries4men.nl
 • XS-eries4men.nl verzendt ruim 90% van alle bestellingen per reguliere post. 

MyParcel / PostNL aangetekend Pakket (Gratis vanaf €75,- euro)

 • Ook kun je kiezen voor een aangetekende/pakket verzending (Bij aangetekende verzending is de inhoud van jouw pakket verzekerd tegen verlies of beschadiging). Indien je hebt gekozen voor aangetekende/pakket verzending ontvang je, nadat jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten, een verzend bevestiging e-mail met een PostNL Track & Trace code. Met deze code kun je de bestelling volgen op de website van PostNL.
  De bezorging:
 • Binnen Nederland biedt een bezorger van PostNL de aangetekende bestelling aan op het afleveradres. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de bestelling aan te nemen, ontvang je bericht van PostNL.
 • Met dit bericht kun je op de website van PostNL een nieuwe bezorg- afspraak inplannen, jouw bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een PostNL-punt laten afleveren. NB: dit dien je te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
 • Mocht je geen gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan word jouw bestelling de volgende bezorgdag opnieuw aangeboden. Mocht je wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een PostNL-punt gebracht waar je het gedurende de eerstvolgende 3 weken kunt afhalen, alvorens het retour wordt gestuurd naar XS-eries4men.nl.

XS-eries4men.nl verzendt ook naar: Europa | België, Duitsland & Frankrijk

 • XS-eries4men.nl verzendt bestellingen binnen heel Europa, dus ook naar België, Duitsland en Frankrijk. Belgische, Duitse en Franse klanten kunnen net als de Nederlandse klanten kiezen voor gratis verzenden of aangetekend verzenden. De niet-aangetekende bestelling wordt voor België en Duitsland verzonden via PostNL Briefpost Priority.

Afleveradres

Het is ook mogelijk om jouw (aangetekende) pakketje op een ander (huis)adres te laten bezorgen. Het is echter NIET mogelijk om jouw pakketje bij bijvoorbeeld een winkel te laten afleveren. Tijdens het afronden van uw bestelling kun je bij stap 2 van 4 aanvinken “Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven”.

© 2016 - 2019 XS4M - XS-eries4men | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel