Navigatie

ANNULEREN, RETOURNEREN EN RUILEN

Op deze pagina kun je meer lezen over het annuleren, retourneren en ruilen van producten, ons garantiebeleid en je kunt hier
zelfs terecht als je eventuele klachten hebt. Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie over dat onderwerp.

Je heeft een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen* om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag ná aflevering, onder de volgende voorwaarden:

 1. Indien er onverhoopt iets mis is met de bestelling, mail dan z.s.m. (maar altijd uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst) naar info@xs-eries4men.nl
 2. De retourzending dient altijd 24 uur van tevoren per e-mail aan info@xs-eries4men.nl te worden gemeld.
 3. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kan XS-eries4men niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte poststukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur. Bij retour gezonden artikelen die gebruikt of beschadigd zijn, zal een door XS-eries4men te bepalen waardevermindering worden toegepast op het aankoop bedrag.
 4. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door XS-eries4men niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
 5. Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen, zal XS-eries4men zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt XS-eries4men, indien er van tevoren overlegd is gepleegd over de te retourneren producten en de hiervoor te maken kosten, de gemaakte frankeerkosten (postzegel) volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.

  Adres:
  Tiara Benelux / XS-eries4men
  T.a.v. Klantenservice/Retourneren
  Aziëlaan 8A
  7681 NC Vroomshoop

Herroepingsrecht formulier
(Dit formulier alleen invullen als je de overeenkomst wilt herroepen)

Ik wil mijn bestelling annuleren/retourneren/ruilen. Kan dat?

In principe kun je een bestelling annuleren/retourneren/ruilen, wanneer je toch van jouw koop wilt afzien. Uitzonderingen hierop zijn:

 • Wanneer de gesealde verpakking van oorbellen/een oorbel geopend is, vanwege hygiënische redenen.
 • Wanneer een product is/producten zijn beschadigd, gebruikt of incompleet.
 • Wanneer een product is/producten zijn gegraveerd.
 • Wanneer een product is/producten zijn gemaakt.
 • Wanneer een product/producten op maat is/zijn gemaakt.
 • Wanneer er meer dan 24 uur zijn verstreken tussen de ontvangst van uw product(en) en uw e-mail naar info@xs-eries4men.nl over hetgeen onverhoopt mis is met de bestelling.
 • Wanneer u het op het sieraad aangebrachte zegel/label onherstelbaar heeft verwijderd.
© 2016 - 2019 XS4M - XS-eries4men | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel