Navigatie

ANNULEREN, RETOURNEREN EN RUILEN

Op deze pagina kun je meer lezen over het annuleren, retourneren en ruilen van producten, ons garantiebeleid en je kunt hier
zelfs terecht als je eventuele klachten hebt. Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie over dat onderwerp.

Op ieder product dat je koopt bij XS-eries4men.nl heb je garantie op productie en fabricagefouten. XS-eries4men.nl houdt zich aan de officiële garantietermijnen die gesteld worden door fabrikanten. Alle reparaties die binnen de garantietermijn moeten worden uitgevoerd zullen ook door de toeleveranciers van XS-eries4men.nl worden verricht.

Koop je bij XS-eries4men.nl een product dat binnen de gestelde garantie termijn een defect gaat vertonen, dan kun je bij ons aankloppen om het probleem op te lossen. Wij vinden dat ieder sieraad en accessoire, vrij moet zijn van fouten en dat je er veel draagplezier van behoort te hebben. Je kunt te allen tijde jouw aankoop naar ons opsturen voor garantie, wij lossen het op.

De garantie die je krijgt op uw aankoop is veelal internationaal, maar zeker nationaal. Daarom zou je bij iedere juwelier in het land terecht kunnen met uw sieraden of horloges. Wij adviseren om dit alleen te doen als de juwelier een merkdealer is van het merk sieraad/horloge dat je bij ons hebt gekocht. Twijfel je daaraan, dan kunnen wij jou daarin ook adviseren.

 1. XS-eries4men.nl geeft garantie op de aangekochte artikelen. Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig gebruik, opzet of grove onachtzaamheid, waterschade, bevriezing en verontreiniging.
 2. Wij geven geen garantie op verloren items, cz steentjes, diamantjes en leren onderdelen.
 3. De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van XS-eries4men.nl
 4. Wanneer u een product hebt ontvangen, dat gebreken vertoont, dient u dit binnen 24h na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@XS-eries4men.nl
 5. De retour gezonden artikelen dienen in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 6. Lees voor meer info: Algemene voorwaarden.
 7. LET OP! Indien je geen retour-formulier invult en meestuurt in de retourzending, kunnen wij de retour gezonden goederen niet in behandeling nemen.

  Adres:
  Tiara Benelux / XS-eries4men.nl
  T.a.v. Klantenservice/Garantie
  Aziëlaan 8A
  7681 NC Vroomshoop

Kosten:
Garantie: Wanneer je een product voor garantie wilt claimen, zijn de kosten voor het verzenden naar XS-eries4men.nl voor jouw rekening. Wanneer de garantie wordt gehonoreerd zijn alle kosten die daaruit voortvloeien voor rekening van XS-eries4men.nl (zoals het verzenden naar distributeurs en retour-zending naar de klant).

© 2016 - 2019 XS4M - XS-eries4men | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel